TAJKUNSKI MEDIJI PROMOVIŠU LAŽNE POLJOPRIVREDNIKE: Prostor daju čoveku koji NEMA NI GAZDINSTVO!

Autor:

Vesti

18.08.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči lažnog poljoprivrednika prenosi N1 i to u danu kada se Srbija suočava sa velikim izazovima.

TAJKUNSKI MEDIJI PROMOVIŠU LAŽNE POLJOPRIVREDNIKE: Prostor daju čoveku koji NEMA NI GAZDINSTVO!

Foto: N1 printscreen

Slankamenac

Dok se lider Srbije Aleksandar Vučić preznojava u Briselu, boreći se za prava Srba na Kosovu i Metohiji, i suočavajući se sa velikim, gotovo nepremostivim izazovom, tajkunski mediji smatraju da toj vrsti vesti ne treba pridavati veliku pažnju.

Umesto toga, oni se bave reciklažom teme koja je sada već prevaziđena, budući da je uspešno uspostavljen dogovor između Vlade Srbije i poljoprivrednika koji su protestovali.

Naime, čovek, koji se izjašnjava kao poljoprivrednik Mileta Slankamenac, a koji zapravo nema ni registrovano poljoprivredno gazdinstvo heroj je tajkunskih medija, i teksta pod naslovom - Slankamenac: Ne potpisujemo podvalu, traktorima ćemo na auto-put, pa za Beograd.

- Lažni poljoprivrednik postao heroj tajkunskih medija! I u danu kada se Vučić bori za naš narod na KiM i kada nam je zajedništvo neophodno, N1 promoviše "poljoprivrednika" koji nema ni registrovano poljoprivredno gazdinstvo, već radi u gradskoj upravi Novog Sada - navodi se na Twiteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading