Alesandra Ambrozio za NOĆ u LUKS hotelu daje VRTOGLAVU sumu novca! Manekenka oduševljena prestonicom! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2022

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alesandra Ambrozio smeštena u luksuznom hotelu u Beogradu.

Alesandra Ambrozio za NOĆ u LUKS hotelu daje VRTOGLAVU sumu novca! Manekenka oduševljena prestonicom! (FOTO)

Foto: Youtube, Architectural Digest

Svetski top model i jedna od najplaćenijih manekenki sveta, Alesandra Ambrozio juče je stigla u Beograd iz Crne Gore, gde boravi u jednom od luksuznih hotela u samom centru Beograda.

Republika

Foto: ATA Images

Alesandra Ambrozio

Kako se navodi, ona je smeštena u najluksuznijem apartmanu hotela, gde noćenje sa doručkom iznosi 1 200 evra. Apartman ima nekoliko odvojenih spavaćih soba, prostrani dnevni boravak sa vintidž nameštajem, kao i terasu sa velelepnim pogledom na Kalemegdan i Dunav.

- Alesandra je na prvi pogled oduševljena Beogradom, onim što je uspela da vidi za ovo kratko vreme. Jako je ljubazna, vrlo je pristupačna i ne skida osmeh sa lica. Koliko sam čuo, nije imala neke posebne zahteve otkad je došla. U jednom trenutku je tražila da ide u spa centar, ali je on trenutno zatvoren. Obroke su njenoj deci, dečku i prijateljima donosili u apartman. Oduševljena je pogledom s terase, nije prestajala da se slika. To će verovatno objavljivati u narednim danima - kaže izvor za Kurir.

Inače, Alesandra je danas obišla Knez Mihailovu ulicu i Kalemegdan, odakle je ceo dan objavljivala fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading