Slobu Radanovića optužili za DISKRIMINACIJU! Pre bih UBIO medveda nego prao sudove! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba objavom napravio haos.

Slobu Radanovića optužili za DISKRIMINACIJU! Pre bih UBIO medveda nego prao sudove! (FOTO)

Foto: V. Lukić

Sloba Radanović

Pevač i bivši zadrugar Sloba Radanović izazvao je haos objavom na društvenoj mreži Instagram, a njegova žena Jelena Đuričanin je ostala nema na njegove reči.
Naime, Sloba je objavio selfi i ispod stavio citat i tako napravio opštu polemiku o rodnim ulogama. Ovakav potez se nije očekivao od njega budući da se do sada u javnosti predstavljao drugačije.

- Kad čovek kaže da bi sve uradio za ženu, on misli na to da bi zaustavio metak, ubio troglavu aždaju, skočio na medveda... a ne da bi prao sudove, slagao veš i stavljao čarape u veš-mašinu - napisao je Sloba.

Republika

Foto: V. Lukić

Sloba Radanović

Nakon ovakve skandalozne izjave mnogi muškarci su se složili s njim, ali ne i žene, koju su oštro osudile ovakav pevačev potez.

- "Neće vam ništa biti ako nekad i operete sudove i stavite veš u mašinu", "Nema medveda i aždaja, dakle, ostaju sudovi i veš-mašina", "Pa onda nije sve. E pa mora i to povremeno, red bi bio", "A zašto da ne? Ti tako pomažeš ženi, a ne bilo kome", "To je diskriminacija, zašto postoje muški i ženski poslovi po kući" - samo su neki od komentara žena ispod Slobine slike, dok ga muškarci, s druge strane, hvale i likuju:

 

 

 

- "Tako je, Slobo ljudino, treba da se zna ko je ko", "Čuj da peremo sudove, pa ne nosimo mi zbog sudova pantalone", "Jedno je pomoći ženi, a drugo je sudove prati..."

Podsetimo, Jelena i Sloba venčali su se u Manastiru Svete Trojice u Dubnici u februaru. Oboma je ovo drugi brak. Sloba je bio nepunu godinu u s Kijom Kockar, koju je prevario s Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga 1". Jelena iz prvog braka ima dva sina, koja su uz nju, a Sloba je dečake prihvatio kao svoje i veoma im je posvećen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading