Potresna ispovest Ognjena Amidžića o PREMINULOM Marinku Madžgalju! Voditelj otkrio šta bi mu REKAO da može, pa priznao: Nisam izbrisao njegov broj!

Autor:

Zabava

17.08.2022

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ognjen Amidžić se prisetio Marinka Madžgalja.

Potresna ispovest Ognjena Amidžića o PREMINULOM Marinku Madžgalju! Voditelj otkrio šta bi mu REKAO da može, pa priznao: Nisam izbrisao njegov broj!

Foto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/Baka Prase

Voditelj Ognjen Amidžić nikada nije zaboravio svog prerano preminulog prijatelja, glumca Marinka Madžgalja, a njegovu smrt nikada nije preboleo. On se sada prisetio Marinka i priznao da ni posle šest godina nije izbrisao njegov broj iz telefonskog imenika, a da se svake godine pred kraj avgusta, kad je i rođendan pokojnom glumcu (21. avgust), susreće sa neizmernom tugom.

- Marinko nije pridavao veliki značaj svojim rođendanima. Uglavnom smo ih proslavljali spontano. Nikada to nije bio lažni glamur, hiljade balona i lampiona, samo izlazak u kafić s dobrim društvom, što bi se obično završavalo nekom aktuelnom pesmom uz gitaru. Često smo njegove rođendane proslavljali na našim svirkama, pa sam usred nastupa znao da izvadim pedeset evra, ili koliko sam imao u tom trenutku, i napravim foru da ga častim - počeo je Ognjen i otkrio šta bi mu rekao da može da vrati vreme:

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić

- Nas dvojica smo jedan drugom mnogo toga rekli i ćutanjem, kamoli kroz razgovore. Da može da se vrati vreme, rekao bih mu da malo uspori, da se pregleda na vreme i da spreči sve što se desilo. I dalje nemam osećaj da Marinka zapravo nema.

Foto: Youtube AmiG Show

Marinko Madžgalj

- Upoznali smo se u jutarnjem programu koji sam vodio, a gde je on gostovao i svirao gitaru. Potom sam odlazio na njegove nastupe po klubovima, a nakon toga je krenula emisija "Balkan net", Marinko je bio domaćin iz Pinkovog studija u Podgorici i tada smo pojačali druženje i postali nerazdvojni. Kasnije je na red došao projekat Flamingosi. Zajedno smo smislili kako ćemo se zvati, oblačiti, kakvu ćemo muziku raditi.

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić o Marinku Madžgalju

Amiždić kaže da Marinkov broj još uvek čuva, kao i da mu se neretko učini da ga vidi na ulici.

- Naravno. Normalno mi je što je taj broj i dalje tu. Učinilo mi se hiljadu puta da ga vidim na ulici. Posebno kada neko prođe pored mene na motoru i primetim da mu kosa viri ispod kacige, a onda i slično parkira motor kao što je on to radio. Relativno skoro mi se to desilo i pomislio sam da je Marinko. I to nije iznenađujuće jer je on za mene i dalje tu. U kontaktu sam sa njegovom porodicom koliko nam to vreme i obaveze dozvoljavaju. Oni znaju da mogu da mi se obrate za sve što im je potrebno i da ću za njih učiniti sve što je u mojoj mogućnosti - ispričao je za Gloriju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading