Jovana Jeremić o MASAKRU na Cetinju i Vuku Boriloviću! Voditeljka ubeđena u jedno: Postojala je CRNA MAGIJA!

Autor:

Zabava

17.08.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić progovorila o tragediji koja je potresla čitavu javnost.

Jovana Jeremić o MASAKRU na Cetinju i Vuku Boriloviću! Voditeljka ubeđena u jedno: Postojala je CRNA MAGIJA!

Foto: printskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore/Tanjug/printscreen/rtv pink

Masakr na Cetinju potresao je čitavu javnost, a voditeljka Jovana Jeremić je sada progovorila o tragediji koja je zavila u crno čitavu Crnu Goru, kao i o izjavi crnogorske psihološkinje koja pravda Vuka Borilovića:

- Na neku ruku je definitivno svojom izjavom pokušala da opravda temperament masovnog ubojice. Moram da poručim ovoj doktorki da to nije normalno, a ja ne znam koji je ona fakultet završila kad je ovako glupu izjavu dala. Ovo dokazuje da se ona potpuno ponaša neprofesionalno, kao da nije završila medicinu. To znači da svako zbog svog temperamenta može da bude nasilnik i ubica i da je to okej ako je odlika nekog naroda - rekla je Jeremićeva za Informer i dodala:

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Jeremić o masakru na Cetinju

- Ne želim da verujem da su Crnogorci takvi, jer ih ja ne pamtim kao nasilnike, već kao velike džentlmene. Ali sigurno masakr u Cetinju i ubistvo komšija nije karakteristično za Crnogorce. Sa njenom izjavom se apsolutno ne slažem! Njenu izjavu treba osuditi! Meni ovo izgleda da će ovaj događaj na Cetinju da se politizuje, baš zato što Borilović jeste pripadnik DPS-a Milove stranke. S druge strane, ne bih volela da se to dogodi, ali mislim da će se ovaj obračun i masakr iskoristiti protiv Dritana Abazovića, svrgnuće, smene i pad Vlade u Crnoj Gori. Ne bi Milova doktorka tek tako govorila ovakve stvari. Ispada sada da je Abazović nesposoban kao premijer i da policija nije odreagovala kako je trebalo, ispali su nesposobni jer je ubica 45 minuta harao Cetinjem i ubijao ljude. - priča ona i nastavlja:

Republika

Foto: rintskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore/Republika

Vuk Borilović

- Verujem da jeste postojala magija u tom slučaju, ali ne verujem da je u pitanju vlaška magija. Verujem da je u pitanju albanska, ali iz istočne Srbije nije. Istraživala sam ovaj slučaj, možda niste obratili pažnju, ali krvna osveta jeste karakteristična za Crnu Goru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Jana

17.08.2022 18:18

Ova budala od žene je opsednuta crnom magijom.

Cacak

18.08.2022 05:00

Ova zena nije normalna.

Dejan

18.08.2022 06:39

Ova sve zna u sve se razume dokle ovakve spikerke starlete da nam uništavaju život sa svojim savetima.

Neko kao

18.08.2022 20:42

Joj jadna ova nakaza,bas mi je zao