Najava za Hamrun! Reč legende: Partizane, pobedi, nemoj se brukati!

Autor: M.S.

Sport

18.08.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako je rođen da jednom umre, a čast i bruka žive doveka. Tako će i ova generacija fudbalera Partizana, ako večeras (21.00, Arena premijum 1) ne zabeleže trijumf protiv Hamrun Spartansa u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ostati večno upamćena kao tim koji je usred Humske poklekao pred totalnim autsajderima.

Najava za Hamrun! Reč legende: Partizane, pobedi, nemoj se brukati!

Foto: Starsport

Kritike Grobara za igrače Partizana

Posebno jer bukmejkeri daju minimalne šanse Maltežanima, koji su prošle sezone bili treći u domaćoj ligi i kvota na njihovu pobedu je čak 15.00, dok je na Partizan svega 1.20.

IZBEĆI DEBAKL

Situaciju im dodatno otežava i to što su ove sezone već doživeli debakl u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde im je presudio AEK iz Larnake, a i u domaćem prvenstvu ne stoje najbolje i posle svega pet odigranih kola zaostaju sedam bodova za večitim rivalom Crvenom zvezdom.

Nekadašnji trener Partizana Ljubinko Drulović, koji radi i kao pomoćnik Dragana Stojkovića Piksija u reprezentaciji Srbije, istakao je da crno-beli više nemaju prava na kiks.

Republika

Foto: Starsport

Ljubinko Drulović

- Ova sezona nije dobro počela, kako u domaćem prvenstvu, tako i u evropskim takmičenjima. Zbog toga crno-beli ne smeju da dozvole sebi novi poraz u Evropi, posebno ne ponovo od autsajdera. Partizan je apsolutni favorit na ovom meču, a Hamrun je mnogo slabiji od AEK iz Larnake i zato se pobeda ne dovodi u pitanje. Poraz nije prihvatljiv u ovom slučaju, posebno ne na domaćem terenu - objasnio je Drulović.

SPASITI SEZONU

Zbog slabih rezultata usledila je šok-terapija u vidu smene trenera. Ilija Stolica neslavno je napustio Humsku, a kormilo vicešampiona Srbije preuzeo je Gordan Petrić. Iskusni stručnjak veruje da će ove promene uroditi plodom i da će "parni valjak" konačno proraditi punom snagom.

- Bilo bi dobro da se plasiraju u grupnu fazu Lige konferencija i da bar ponove uspeh od prošle godine. To bi izvadilo sezonu. Verujem u rad Gordana Petrića i nadam se da će on uspeti da prodrma. Očekujem da crno-beli igraju mnogo bolje u nastavku sezone - zaključio je Drulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
VALJAK I NAVIJACI

18.08.2022 09:00

Ako ne POBEDITE svi za ruke pa u mutno DUNAVO da bruku operete, ako se moze oprati ! A UPRAVU krivicno goniti pa kod VELJE NEVOLJE ! Tamo je njima mesto, kod dilera. Dosta ih je vlast stitila. Zajedno su klub srozarli .