VELEOBRT NA POMOLU: Partizan ne igra protiv Maltežana?

Autor:

Sport

13.08.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugari ne odustaju.

VELEOBRT NA POMOLU: Partizan ne igra protiv Maltežana?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol

Levski iz Sofije uputio je zvaničan zahtev UEFA za ponavljanje revanš meča protiv Hamruna u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Maltežani su napravili senzaciju i posle penala izbacilii bugarskog velikana i tako zakazali duel sa Partizanom u plej-of fazi kvalifikacija za treće po snazi evropsko takmičenje.

Ipak, čitava situacija se sada komplikuje.

Levski je podneo žalbu i od UEFA traži ponavljanje utakmice, jer je pre drugog gola Hamruna, jedan igrač gostiju ranije ušao na polovinu Levskog. Ovaj pogodak pao je u nadoknadi vremena, odmah nakon što je domaćin postigao izjednačujući gol.

U pitanju je asistent kod gola, koji je ranije utrčao u teren i ubrzo i dobio loptu, koju je kasnije vratio strelcu gola Rajanu Kamenzuliju.

 

 

Sudija Ištvan Kovač iz Rumunije je prevideo taj detalj, Maltežani su nakon toga postigli gol i šokirali Bugare, koji sada pokušavaju svoju bruku da "operu" za zelenim stolom.

Ostaje da se vidi šta će UEFA odlučiti i da li će Hamrun u četvrtak doći u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading