TRANSFER O KOME BRUJI REGION: Nekadašnji fudbaler Lacija stigao u Srbiju!

Autor:

Sport

13.08.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala na severu Srbije u narednom periodu imaće priliku da u plavo-belom dresu gledaju jednog od najvećih talenata grčkog fudbala.

TRANSFER O KOME BRUJI REGION: Nekadašnji fudbaler Lacija stigao u Srbiju!

Foto: Twitter.com/S.S. Lazio News

Grčki internacionalac Nikolaos Baksevanos postao je novi član subotičkog Spartaka.

Ne tako davno Baksevanos je predstavljan kao jedan od najvećih talenata grčkog fudbala. Mnogo su "Heleni" od njega očekivali, ali je prelaskom u italijanski Lacio usporio svoj planirani fudbalski razvoj.

Baksevanos je rođen 16. jula 1999. godine u Solunu. Igračku karijeru je započeo u lokalnom Arisu, a 2019. godine postao je član rimskih "nebesko plavih". Priliku da debituje za ekipu Lacija nije dobio, pa je dve godine proveo na pozajmicama u ekipama Panioniosa i rumunske Politehnike.

Foto: Twitter.com/The Laziali

Nikolaos Baskevanos

 

Prethodne sezone je nastupao u dresu rumunske Čindije iz koje i dolazi u Suboticu gde očekuje da će na severu Srbije uspeti da se vrati na očekivani fudbalski kolosek.

Nikolaos Baksevanos igra na poziciji centarhalfa i predstavljaće veliko pojačanje u defanzivnoj liniji Spartaka, ekipe koja se potajno nada da u aktuelnoj sezoni može ponovo izboriti izlaz na evropsku fudbalsku scenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading