ONI SU ŽRTVE KRVAVOG PIRA NA CETINJU! Medicinska sestra i njeni sinovi ubijeni na spratu kuće! (FOTO)

Autor:

Svet

13.08.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve žrtve Vuka Borilovića (34), koji je izvršio masakr na Cetinju, bile su medicinska sestra Nataša Pajović Martinović i njena dva sina, Marko (11) i Mašan (8).

ONI SU ŽRTVE KRVAVOG PIRA NA CETINJU! Medicinska sestra i njeni sinovi ubijeni na spratu kuće! (FOTO)

Foto: Facebook/printscreen

Nataša Martinović

Medicinska sestra Nataša Pajović Martinović i njena dva sina, jedanaestogodišnji Marko i tri godine mlađi Mašan bili su prve žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića (34) na Cetinju.

Prema prvi podacima istrage, pomahnitali Borilović juče je u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živeli Martinovići. Kod kuće su bila samo deca i njihova majka. Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće. Do rasprave je, navodno, došlo zbog kirije - kako i šta tačno, nikome nije poznato, prenosi Blic. 

Foto: Tanjug/AP/Printskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore

Vuk Borilović

Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao - najpre u decu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici.

Na društvenim mrežama građani Cetinja počeli su da dele fotografije ubijene porodice.

Foto: Facebook/printscreen

Mašan i Marko

Prema navodima crnogorskih medija, Borilović je nakon toga pozvao njenog supruga Miloša na telefon i rekao mu: "Pobio sam i tvoju i moju porodicu", a onda je krenuo dalje u svoj krvavi pir.

Ušao je u dom komšija, porodice Drecun, otvorio vatru i tamo ubio troje ljudi (Danijelu, Dimitrija i Rajka Drecuna), a onda je pucao i teško ranio njihovog unuka i sinovca Aleksandra Drecuna (32).

Foto: Facebook/printscreen

Mašan i Marko

Nastavio je dalje da puca - nije poštedeo ni svog ujaka Gorana Đurišića, ni komšije Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović. Potom je nastavio dalje i ranio još četvoro komšija, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušao da ga obuzda.

Krvavi pir zaustavio je meštanin Nenad Kaluđerović koji je otvorio vatru na njega i ubio ga.

Foto: Facebook/printscreen

Nataša Martinović

Za Borilovića kažu da je i sam otac troje dece. Supruga i njegova deca kobnog dana nisu bili kod kuće, već u Herceg Novom. Borilović je inače radio u Nacionalonom parku Lovćen, kažu da je bio miran i povučen čovek, međutim da se u poslednje vreme vidno promenio.

- Ponašao se kao usamljeni vuk, koga nije voleo to se na njemu videlo - rekao je jedan od njegovih kolega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading