JUNAČE, CELA CRNA GORA JE UZ TEBE! On je likvidirao psihopatu sa Cetinja: "Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvog"

Autor:

Svet

13.08.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crnoj Gori su počinjena masovna ubistva, u kojima su stradale i čitave porodice, ali nikada ovakvo kao juče na Cetinju. U pucnjavi u tom gradu ubijeno je 10 osoba među kojima je dvoje dece, a šest osoba povređeno, potvrđeno je u Upravi policije.

JUNAČE, CELA CRNA GORA JE UZ TEBE! On je likvidirao psihopatu sa Cetinja: "Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvog"

Foto: Tanjug/AP/Instagram/pg_forass

Do pucnjave je došlo u petak oko 16 sati, u blizini Vladinog doma, kada je Cetinjanin Vuk Borilović (34) pucao iz vatrenog oružja a u okršaju ga je ubio njegov sugrađanin, kazala je nadležna tužiteljka Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice. Prethodno su mediji objavili da je Borilovića ubila policija. U pucnjavi je ranjen i jedan policajac koji je pogođen u glavu.

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija čoveka koji je, pokušavajući da obuzda Borilovića, pucao u njega i ubio ga. Ispod fotografije nižu se poruke podrške čoveku koji je “spasao Cetinje od demona”, piše Objektiv. 

Čovjek koji je očistio cetinjiske ulice od demona! Heroj, junak! Spasio si nekoliko života danas! Ta ulica da dobije ime po tebi! Zatvor nije za tebe jer se ti nijesi ogriješio o zakonu, ti si branio, sačuvao veliki broj svojih komšija, kumova, prijatelja, živ bio 100 god. Neno, uz tebe je cijela Crna Gora u ovim teškim trenucima!

Tužno je bilo šta reći, ali tebi čoveče bog neka te čuva za tebe je sloboda orden hrabrosti jer si spasio goreg čina.

Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvog.

Foto: Instagram/printscreen

 

Podsećamo, tragediji je prethodio porodični sukob, nakon čega je napadač nasumice pucao na prolaznike na ulici. Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je pucao i na decu, koja su bezuspešno pokušala da se sakriju od ubice. Navodno je posle ubistva komšinice pozvao njenog supruga da mu saopšti da ju je usmrtio!

U cetinjskoj bolnici hospitalizovane su dve ranjene osobe, dok je četvoro ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici. Iz Urgentnog centra KCCG su za TVCG kazali da je jedan muškarac primljen sa najtežim povredama glave i grudnog koša. Tri pacijenta su hitno morala u operacionu salu i te povrede su prilično ozbiljne.

Foto: Tanjug/AP/Printskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore

Vuk Borilović

Za Vuka Borilovića oni koji ga znaju kažu da su veoma iznenađeni ovim što je uradio.Kažu da je radio ranije kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen, da je bio miran komšija, bez sukoba sa policijom ili meštanima. Bio je lovac, a u ljude je danas pucao iz lovačkog karabina. Imao je u kući dosta oružja.

Vuk Borilović rođen je 21. 11. 1988. godine na Cetinju. Osnovnu školu završio na Cetinju, a Srednju brodo-mašinsku u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece. Povodom nezapamćene tragedije na Cetinju Vlada Crne Gore je proglasila trodnevnu žalost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Podesen

13.08.2022 07:41

Ovaj bi kod nas već bio u zatvoru, a onda bi dokazivao nevinost 5 godina i to ga koštalo kao sv Petra kajgana.

Odgovori 2 13
Boki sa Cetinja

13.08.2022 11:46

Ovaj će u zatvoe. A već je poznat organima reda i mira: već je ubio čovjeka, sudjeno mu je. Uz to, on je i monenegrin koji je stalno na protestima.

Hmmmm...

13.08.2022 15:15

Prilika se iskoristila dase u ovoj tragediji kriminalac proizvede u heroja.Juce ubicu ubila policija a sad ovaj.Policija hoce da ga opere da ga opet upotrijebe kad zatreba-