RUKOMETNI SPORT ZAVIJEN U CRNO: Preminuo je nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije!

Autor:

Sport

13.08.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti stižu iz Crne Gore.

RUKOMETNI SPORT ZAVIJEN U CRNO: Preminuo je nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije!

Foto: Twitter.com/printscreen

U 60. godini života preminuo je na Cetinju Duško Milić nekadašnji selektor ženske rukometne reprezentacije SR Jugoslavije.

Tokom trenerske karijere Milić je sa klupe predvodio ekipu Lovćena, muški i ženski tim Budućnosti, a sa ekipama Vrnjačke Banje i Zaječara stizao i do šampionskog pehara. Sedeo je i na klupi muške ekipe Berana, da bi po povratku na Cetinje, za četiri godine predvođenja ekipe Lovćena osvojio tri šampionske titule i dva nacionalna kupa Crne Gore.

Od Duška Milića putem društvene mreže Instagram oprostio se i njegov Rukometni klub Lovćen:

 

 

- U nezaborav i legendu cetinskog i crnogorskog rukometa je otišao veliki čovek naš Duško Milić. Plemenit i dobronameran. Pošten i iskren. Boem. Drug i prijatelj. Crnogorac – u punom i pravom smislu te reči, oduvek. Oličenje skromnosti časti i nesebičnosti. U svakoj životnoj situaciji. Svi koji su imali priliku da ga upoznaju njegovim odlaskom ostali su bez izuzetne osobe, osobe koju su krasile uzvišenie ljudske osobine. Zato i jeste, kao takav, ostavio neizbrisive tragove i vidljive putokaze – i familiji, i prijateljima, ali i saradnicima, igračima i sportskim radnicima. Za primer, za uzor. Šefe, Lovćen i Cetinje te neće zaboraviti. Jer jednostavno velikani poput tebe se ne zaboravljaju. Zauvek ćeš biti deo Lovćenove familije. Počivaj u miru i neka ti je laka zemlja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading