Ugovor je potpisan: OSVAJAČ LIGE ŠAMPIONA u narednoj sezoni će biti uzdanica CRVENE ZVEZDE!

Autor:

Sport

07.08.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posao je okončan na obostrano zadovoljstvo.

Ugovor je potpisan: OSVAJAČ LIGE ŠAMPIONA u narednoj sezoni će biti uzdanica CRVENE ZVEZDE!

Foto: SD Crvena zvezda

Rukometni klub Crvena zvezda Grunfos i Draško Nenadić postigli su dogovor o produžetku saradnje. Zvezdino dete i u narednoj sezoni predvodi svoj klub.

Posle 11 godina Draško se vratio u svoj klub prošle sezone, ali nažalost, usled zdravstvenih problema propustio je prolećni deo sezone.

Sada je od prvog dana sa saigračima i trenerom Ratkom Đurkovićem spreman da bude oslonac u novoj sezoni.

– Srećan sam zbog nastavka saradnje sa mojim klubom, nadam se da ćemo zajedničkim snagama ići ka ostvarenju naših ciljeva. Pripreme idu dobro, imamo dobre uslove, radimo naporno. To je i normalno za ovaj prvi deo, želimo da budemo što spremniji, kada krenu utakmice biće lakše - istakao je Draško Nenadić

Foto: SD Crvena zvezda

Draško Nenadić i Ognjen Kajganić

 

Zvezdi je dao znanje, prvo i talenat, sada i iskustvo. Draško (32, 203) je uz Crvenu zvezdu nastupao za Granoljers, Gvadalaharu, Flensburg sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2014. godine, Hamburg, Fukse Berlin, Bjeringbro-Silkeborg, Celje, ponovo Granoljers i Koburg do povratka u Crvenu zvezdu u oktobru protekle godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading