PONOSNI OTAC: Dragutin Topić ne krije zadovoljstvo nakon kćerkinog ostvarenja!

Autor:

Sport

07.08.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On najbolje zna.

PONOSNI OTAC: Dragutin Topić ne krije zadovoljstvo nakon kćerkinog ostvarenja!

Foto: Starsport

Angleina Topić je na Svetskom prvenstvu u kolumbijskom Kaliju stigla do bronzane medalje u disciplini skoka u vis čime je svakako obradovala sve ljubitelje atletike u Srbiji, ali i naciju uopšte.

O ostvarenom uspehu govori i podatak da je mlada srpska atletičarka samo dan pre velikog finala imala stomačnih problema koji je ipak nisu sprečili da preskoči 1,93 metra i domogne se odličja.

Jedan od onih koji je nakon ostvarenog rezultata bio najponosniji, jeste njen otac, legendarni skakač u dalj Dragutin Topić:

- Mrzim patetiku i ono bronza zlatnog sjaja, ali ovaj put to stvarno i jeste tako. Posle jučerašnjih muka ovo je neverovatno. Jer si ti NEVEROVATNA - istakao je Dragutin Topić.

 

 

 

Treba naglasiti da je Angelina Topić mogla da se popen i stepenicu više na pobedničkom postolju, ali je u psoeldnjoj seriji njen rezultat nadvisila Karmen Brus iz Estonije preskočivši visinu od 1,95 metara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading