Neobičan peh italijanskog atletičara: Zbog penisa ostao bez pobede! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.08.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja situacija zadesila je italijanskog desetobojca u trci na 400 metara.

Neobičan peh italijanskog atletičara: Zbog penisa ostao bez pobede! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/David Sanchez de Castro/printscreen

Svetsko atletsko prvenstvo za juniore (sportste do 20) godina koje se ove godine održava u Kaliju, Kolumbija ostaće upamćeno po pehu koji je zadesio italijanskog desetobojca Alberta Nonina.

Osamnaestogodišnji Nonino je odlično započeo trku. Sa lakoćom je prolazio rivale, ali je u poslednjoj krivini došlo do velikog problema zbog kojeg je znatno usporio i trku na 400 metara okončao na samom začelju.

Naime, Alberto Nonino je imao problem sa opremom zbog kojeg mu je penis ispao iz šorca što mu je onemogućilo da u nastavku trke neometano trči.

Nakon trkačke discipline desetobojaca, španski novinar David Sančez de Kastro je u svom izveštaju napisao da je italijanski atletičar odlično započeo trku, ali je tokom nje došlo do problema zbog kojih je na kraju takmičenje okončao na samom začelju. Novinar se nije pozabavio problemom koji je zadesio Nonina.

 

 

Alberto Nonino je na kraju putem društvenih mreža obrazložio kakav peh ga je snašao:

- Teško je objasniti šta se dogodilo. Jednostavno, penis mi je ispao iz šorca i morao sa m da ga držim, jer me je sprečavao da normalno trčim. Nakon svega, nisam se osećao baš najbolje. Dobio sam mnogo poruka, fotografija i klipova i zamolio bih pratioce da to ne čine. Svestan sam svega što se dogodilo i zaistami nije lako.

Na kraju je mladi Italijan istakao:

- Zaista sam se loše osećao zbog svega. Moram se zahvaliti porodici i prijateljima koji su stali uz mene nakon svega doživljenog i sada se već smejem kada se prisetim - zaključio je Alberto Nonino.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading