Grobari u neverici: Potpuna agonija - Partizan će igrati sa juniorskim sastavom!

Autor:

Sport

05.08.2022

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je alarmantna.

Grobari u neverici: Potpuna agonija - Partizan će igrati sa juniorskim sastavom!

Foto: Starsport

Bez obzira na navijačku pripadnost i strast koja je usmerena ka jednoj od ekipa Večitih rivala, svako dobronameran mora priznati da je Vaterpolo klub Partizan ne sinonim ne samo srpskog i jugoslovenskog vaterpolo sporta, već bi i u evropskim okvirima teško mogao da se pronađe kolektiv koji je više doprineo razvoju ovog sporta.

Ekipa koja je 29. puta bila državni šampion, 26. puta pobednik nacionalnog kupa, tim koji je sedam puta bio šampion Evrope, teško je i pobrojati sva ostvarenja, nakon godine u kojoj se činilo da je stabilizacija realna i da se klub vraća na mesto koje mu pripada, preživljava verovatno i najteže trenutke u svojoj istoriji.

Foto: Starsport

VK Partizan - budućnost je neizvesna

 

Ovoga leta klub je ostao bez čak 12 igrača koji su prethodne sezone činili okosnicu crno-belih. Članovi Partizana više nisu Dimitrije Rističević, Milan Bulajić, Marko Vavić, Aleks Boven, Lovre Miloš, Nemanja Vico, Petar Velkić, Andrej Barać, Lazar Vićković i Filip Radojević, dok su igračku karijeru završili proslavljeni reprezentativci, Stefan Mitrović i Milan Aleksić.

Foto: starsport

Stefan Mitrović je okončao igračku karijeru

 

Filip Radojević je poslednji koji je "podigao sidro". Nekadašnji igrač Crvene zvezde i solunskog PAOK-a karijeru nastavlja u Italiji.

Jasno je da su se nad Banjicom nadvili crni oblaci. Da li će klub i ovoga puta isplivati iz problema, ostaje nam da vidimo, ali navijači Partizana su opravdano zabrinuti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading