PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV VLADANA (42): Optužen da je u Grockoj bivšoj vanbračnoj supruzi pretio PIŠTOLJEM

Autor:

Hronika

05.08.2022

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da optuženom produži pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV VLADANA (42): Optužen da je u Grockoj bivšoj vanbračnoj supruzi pretio PIŠTOLJEM

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Vladana M. (42) zbog sumnje da je 25. juna ove godine u Grockoj, u alkoholisanom stanju, bivšoj vanbračnoj supruzi N.K. pretio pištoljem u prisustvu njenog oca i brata, vređao je i pretio samoubistvom, prenosi Telegraf.

On je tom prilikom iz pištolja, za čije držanje i nošenje nema dozvolu, ispalio jedan metak. Optuženom se na teret stavljaju 4 krivična dela: nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružija, izazivanje opšte opasnosti, nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da optuženom produži pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i da mu oduzme oružje i municiju koje je nosio prilikom izvršenja krivičnih dela, kao i oružje i municiju koje je držao u kući bez dozvole.

Optuženi se tereti da je 25. juna oko 15 časova došao u dvorište kuće u kojoj živi njegova bivša vanbračna supruga N.K. sa kojom ima maloletnog sina, i pretio joj i vređao je, sve vreme držeći pištolj u desnoj ruci, iz kojeg je opalio jedan metak dovodeći u opasnost život ljudi koji su bili prisustni u dvorištu, kao i onih koji si se zatekli u okolnim objektima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading