NEMA PREDAJE - KOSOVO JE SRBIJA! Holanđani poslali MOĆNU poruku iz Beograda, navijači Tventea pogodili pravo u metu!

Autor:

Sport

05.08.2022

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski predstavnik trijumfovao, navijači iz Enšedea oduševili Srbiju.

NEMA PREDAJE - KOSOVO JE SRBIJA! Holanđani poslali MOĆNU poruku iz Beograda, navijači Tventea pogodili pravo u metu!

Foto: Starsport

Navijači Tventea

Fudbaleri Tventea savladali su Čukarički sa 3:1, čime su došli na korak od plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija, ali meč odigran u Humskoj dugo će se pamtiti po gestu holandskih navijača.

Uprkos zvaničnoj državnoj politici svoje zemlje, navijači kluba iz Enšedea pružili su snažnu podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, pošto su razvili zastavu sa jasnom porukom - "Nema predaje"!

Nekoliko stotina pripadnika navijačke grupe "Vak-P" bilo je smešteno na severnoj tribini stadiona Partizana, a oni su i lane propagirali tezu da je Kosovo - Srbija.

Tako su tokom meča sa Fejenordom 2017. godine (0:2) promovisali ideju da je Kosovo južna srpska pokrajina, usled čega su se našli na tapetu holandske javnosti, a pretila im je i žestoka kazna.

Revanš u Holandiji koji je na programu narednog četvrtka biće samo formalnost, ali i prilika da se na Zapadu još jednom čuje istina...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading