Kompletiranje rostera se nastavlja: Crvena zvezda produžava ugovore sa dvojicom najiskusnijih!

Autor:

Sport

09.07.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Malog Kalamegdana nastavlja sa kompletiranjem rostera za narednu sezonu.

Kompletiranje rostera se nastavlja: Crvena zvezda produžava ugovore sa dvojicom najiskusnijih!

Foto: Starsport

Branko Lazić

Zvanični srpski i regionalni košarkaški šampion ekipa Crvene zvezde ovog leta je već u svoje redove dovela Nemanju Nedovića i Hasana Martina koji u srpsku prestonicu stižu iz atinskih rivala Panatinaikosa i Olimpijakosa, kao i doskorašnjeg igrača Igokee, Dalibora Ilića.

Istovremeno, klub je tokom jučerašnjeg dana obelodanio da će klub u narednom periodu sa klupe predvoditi trener Vladimir Jovanović, a sada sledi i produžetak saradnje sa igračima koji su u prethodnom periodu noili crveno-beli dres.

Kako prenosi "Totalbasket.gr" u narednim danima nove ugovore sa Crvenom zvezdom potpisaće Branko Lazić i Stefan Marković.

 

 

Tridesettrogodišnji kapiten crveno-belih Branko Lazić obavezaće se na novu dvogodišnju vernost klubu. On je u redove kluba sa Malog Kalemegdana stigao 2011. godine i tokom boravka u Crvenoj zvezdi oborio je sve moguće klupske rekorde i već sada je svoje ime upisao zlatnim slovima u klupske anale. Treba napomenuti da je Lazić osvojio okruglo 20 trofeja u crveno-belom dresu (šet trofeja regionalne ABA lige, sedam titula nacionalnog šampionata, jedan ABA Super kup i šest pehara Kupa Radivoja Koraća).

Republika

Foto: Starsport

Stefan Marković

 

Stefan Marković se u srpsku košarku vratio novembra prethodne godine nakon punih 11 godina internacionalnog iskustva. Sa Crvenom zvezdom je prethodne sezone osvojio tri trofeja i svi u klubu od njega očekuju da će prema iskustvu koje poseduje u predstojećem periodu biti jedan od nosilaca igre.

Crvana zvezda je izuzetno aktivno ušla u letnji prelazni rok, tako da se uskoro mogu očekivati i nova imena u opremi crveno-belih boja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading