Sve je gotovo: Hasan Martin je novi košarkaš Crvene zvezde!

Autor:

Sport

08.07.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova transfer bomba na Malom Kalamegdanu.

Sve je gotovo: Hasan Martin je novi košarkaš Crvene zvezde!

Foto: Tanjug

Kako prenose svetski mediji, novi košarkaš Crvene zvezde postao je doskorašnji član atinskog Olimpijakosa, Hasan Martin, a te navode potvrdio je i Nebojša Čović, predsednik crveno-belih.

- Martin dolazi iz Olimpijakosa bez obeštećenja, jako su ispali korektni za razliku od Panatinaikosa koji je odmah krenuo sa izlaženjem u medije oko Nedovića - rekao je Čović.

Dvadesetšestogodišnjem košarkašu nedavno je istekao ugovor sa grčkim šampionom i između brojnih ponuda odlučio se da promeni klub i grad, ali ne i boje na dresu.

Hasan Martin je rođen 22. novebra 1995. godine u Njujorku. Završio je Rod Ajland Univerzitet, a tokom dosadašnje profesionalne karijere nastupao je za japanski Golden Kings, nemački Bajrut, podgoričku Budućnost, a prethodne dve godine proveo je u grčkoj prestonici.

Foto: Budućnost VOLI

Hasan Martin dok je nastupao za ekipu podgoričke Budućnosti

Interesantno je napomenuti da je menadžer američkog košarkaša Miško Ražnatović koji je tokom jučerašnjeg dana realizovao i transfer Nemanje Nedovića iz Panatinaikos u redove srpskog i regionalnog šampiona.

Treba napomenuti da su redove Crvene zvezde ovog leta napustili trener Dejan Radonjić, kao i Dejan Davidovac i Ostin Holins, dok je Nejt Volters napustio Beograd još pre starta finalne serije prošlosezonskog plej-ofa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading