Nedovic ima ugovor sa Panatinaikosom? Grci otkrili neočekivan PROBLEM oko dolaska Nemanje u Zvezdu

Autor:

Sport

08.07.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je na pomolu veliki problem u realizaciji već obelodanjenog transfera?

Nedovic ima ugovor sa Panatinaikosom? Grci otkrili neočekivan PROBLEM oko dolaska Nemanje u Zvezdu

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crena zvezda zvanično je juče objavio da je postignut dogovor o povratku Nemanje Nedovića u redove kluba u kojem je načinio i prve košarkaške korake.

Međutim, čini se da možda i neće sve ići tako glatko kada je realizacija transfera u pitanju.

Kako prenosi grčka agencija "SDNA" prenosi Nedović je potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom u leto 2021, uz odredbu da će ovog leta on biti automatski produžen ako Nedović odigra bar 28 od ukupno 34 evroligaške utakmice. Usled izbacivanje ruskih klubova srpski reprezentativac je zabeležio 26 nastupa od ukupno 32 odigrane utakmie, pa su Grci smatrali da je ugovor automatrski produžen na još jednu sezonu.

Ipak, Grci su donekle popustili ne želeći u svojim redovima neezadovoljnog igrača, pa je postavljen uslov da budući klub Nemanje Nedovića mora platiti obeštećenje u visini od 300.000 evra kako bi srpski reprezentativac bio registrovan za novu ekipu.

Foto: Instagram.com/misko_raznatovic

Nemanja Nedović i Miško Ražnatović

 

Istovremeno "SDNA" navodi i da je agent srpskog košarkaša Miško Ražnatović potvrdio da ugovor između Nemanje Nedovića i Panatinaikosa nije produžen i da nikakvih prepreka za njegov prelazak u Crvenu zvezdu nema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading