DOK JEDNOM NE SMRKNE: Sanogo je Zvezdina prošlost - novi Afrikanac stiže do kraja nedelje!

Autor:

Sport

11.08.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je jednoj transfer sagi konačno došao kraj.

DOK JEDNOM NE SMRKNE: Sanogo je Zvezdina prošlost - novi Afrikanac stiže do kraja nedelje!

Foto: Tanjug/AP

Edmund Ado i Karim Benzema

Fudbaler moldavskog Šerifa i povremeni reprezentativac Gane Edmund Ado , konačno bi mogao da se preseli na beogradsku Marakanu.

Od ranije je poznato da trener Dejan Stanković ima veliku želju da u crveno-beloj opremi vidi veznog fudbalera iz Gane, a s obzirom da se pojavila informacija da strateg aktuelnog šampiona Srbije više ne računa na Sekua Sanoga, jasno je da se reazlizacija Adovog transfera bliži kraju.

Edmind Ado je rođen 17. maja 2000. godine u selu Čorkor nadomak Akre. Pre dolaska u Moldaviju nastupao je u Slovačkoj, a treba napomenuti da se fudbaler koji je zabeležio jedan nastup za najbolju selekciju ove zemlje od početka godine "nalazi na ledu" u klubu iz Tiraspolja, pa čak i ne tranira sa najboljom ekipom ovog kluba.

 

 

Ekipa Šerifa je za Ada imala ponude i drugih evriopskih klubova, ali je Ganac izričit u nameri da postane deo Crvene zvezde i da u aktuelnoj sezoni ponovo zaigra u Ligi šampiona. Kako se nezvanično saznaje, do realizacije ovog transfera moglo bi da dođe do kraja ove nedelje.

Očekujemo da u što kraćem roku Edmund Ado postane stanovnik srpske prestonice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
VUCKOVO VREME LAGODNOSTI

11.08.2022 11:14

Pola AFRIKE u Zvezdu !? CRVENA AFRIKA ! NOVAC IMA PUNI KO BROD !