VELIKA AKCIJA POLICIJE SRPSKE: Uhapšeni visoki funkcioner MUP i sin poznatog biznismena

Autor:

Svet

11.08.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoki funkcioner MUP-a Republike Srpske Nedeljko Lubura i sin poznatog banjalučkog biznismena Slavka Roguljića, Bojan Roguljić, uhapšeni su danas u Trnu kod Laktaša.

VELIKA AKCIJA POLICIJE SRPSKE: Uhapšeni visoki funkcioner MUP i sin poznatog biznismena

Foto: youtube.com/printscreen

Prema izvorima iz MUP-a Republike Srpske Lubura i Bojan Roguljić se sumnjiče da su umešani u skrivanje jednog od članova škaljarskog narko klana za kojim je raspisana crvena poternica Interpola.

Akciju je izveo MUP RS prema nalogu Tužilaštva BiH, a u akciji su učestvovali i pripadnici Žandarmerije RS naoružani dugim cevima.

Specijalci su jutros blokirali motel "Bomi" i restoran "Jezero" koji su Roguljićevo vlasništvo.

- U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, a sve aktivnosti se provode pod nadzorom Tužilaštva BiH. S obzirom da je lice Lubara policijski službenik Službe za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a, isti će biti suspendovan i protiv njega će biti podnesen zahtev za sprovođenje unutrašnjeg postupka - kazali su u MUP-u.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading