Evo gde možete pratiti Zvezdinu borbu za plej-of Lige šampiona!

Autor:

Sport

09.08.2022

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi odlučujuća borba za plasman u plej-of elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Evo gde možete pratiti Zvezdinu borbu za plej-of Lige šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Prethodne nedelje fudbaleri Crvene zvezde su u prvom susretu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona ubedljivo slavili protiv jermenskog šampiona Pjunika rezultatom 5:0. Meč koji je odigran pred više od 40.000 navijača na beogradskoj "Marakani" obeležio je Osman Bukari sa tri postignuta pogotka, dok su se po jednom u listu strelaca upisivali Kings Kangva i Stefan Mitrović.

 

 

Pulene trenera Dejana Stankovića danas (utorak 9. avgust) očekuje revanš susret u jermenskoj prestonici. Meč po našem vremenu počinje u 19 časova, a sve pristalice crveno-belih boja, kao i ljubitelji fudbala i sporta uopte, navedeni meč će moći da prate na dve televizije.

Naime, susret iz Jerevana biće prenošen na RTS-u 1, kao i na TV Arena sport 1 Premium.

Foto: YouTube printscreen/Crvena zvezda

Dejan Stanković na konferenciji za medije u Jerevanu

 

Napomenućemo samo da će srpski šampion na ovom susretu nastupiti oslabljen pošto su u Beogradu zbog povreda ostali Aleksandar Pešić i Mirko Ivanić, a na usluge Milana Rodića trener Dejan Stanković nije mogao da računa zbog dva žuta kartona koje je levi bek zaradio u finišu beogradskog duela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading