STANKOVIĆ JE PRELOMIO: Na raskrsnici jugozapadne Azije i istočne Evrope njih 11 pronalaze pravi put! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

09.08.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Srbije večeras u Zakavkazju bije bitku za plasman u plej-of elitnog evropskog klupskog takmičenja.

STANKOVIĆ JE PRELOMIO: Na raskrsnici jugozapadne Azije i istočne Evrope njih 11 pronalaze pravi put! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda

Pre nešto manje od nedelju dana, fudbaleri Crvene zvezde su ubedljivo slavili na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 5:0. Nakon golova Osmana Bukarija, Kingsa Kangve i Stefana Mitrovića, čini se da će predstojeći revanš duel biti samo formalnost, ali kako je i trener Dejan Stanković najavio, crveno-beli su u jermensku prestonicu stigli sa željom da ostvare novi trijumf pošto je svaki bod u evropskim kupovima zlata vredan za ukupan, kako klupski, tako i nacionalni koeficijent.

Crveno-beli će na stadionu "Vazgen Sargasjan" koji je dobio ime po jermenskom oficiru i političaru, vojevati bitku za plasman u poslednju kvalifikacionu rundu lišeni usluga trojice važnih igrača. Meč u Jerevanu preskočiće zbog povrede Mirko Ivanić i Aleksandar Pešić, dok je Milan Rodić suspendovan zbog dve javne opomene koje je dobio u finišu beogradskoj susreta.

Foto: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković nema dilemu pred susret sa Pjunikom

 

Shodno tome, očekuje se da će trener Dejan Stanković na megdan Pjuniku izvesti sledeći sastav.

Na golu je siguran kapiten Milan Borjan koji je od starta nove sezone na pet odigranih mečeva samo jednom kapitulirao. Bekovsko pozicije će pokrivati Strahinja Eraković i Marko Gobeljić, dok će par centralnih defanzivnih igrača činiti Nemanja Milunović i Aleksandar Dragović.

U veznom redu neprikosnoveni su Gelor Kanga i Kings Kangva, a usled izostanka Mirka Ivanića, u centralni deo terena biti prekomandovan Aleksandar Katai

Umesto "Zvezdinog Magika" na levom krilu će se naći supertalentovani Stefan Mitrović, a na drugoj strani terena mesto je zagarantovano za Osmana Bukarija.

U samom špicu napada, zadužen za golove biće Milan Pavkov.

 

Susret na stadionu "Vazgen Sargasjan" j Jerevanu počinje u 19 časova po srpskom vremenu, a svi ljubitelji fudbala imaće priliku da direktan prenos meča prate na RTS-u 1 i TV Areni sport 1 Premium.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading