NIJE KRIO: Evo zbog čega Stanković NAJVIŠE žali posle poraza u Haifi!

Autor:

Sport

17.08.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle poraza.

NIJE KRIO: Evo zbog čega Stanković NAJVIŠE žali posle poraza u Haifi!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Makabija u Haifi sa 3:2 u prvom meču plej-ofe faze kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener srpskog šampiona Dejan Stanković je po završetku utakmice otkrio zbog čega žali.

- Teška, zahtevna i naporna utakmica. Rekli smo i pre meča da nema izrazitog favorita. Žao mi je što nismo uzeli bolji rezultat, vratili smo se posle njihovog pritiska na početku, što smo i očekivali od njih. Žalim što smo lošije odigrali drugo poluvreme, ali oni su igrali kod kuće uz veliku podršku publike, mi ćemo za to šansu imati u revanšu pred našim navijačima. Detalji su odlučili, trebalo je da se izađe u blok, da se spreči centaršut. Da kažemo da su nas uhvatili na spavanju ili u kontri, ne. Ali to se dešava, živ je fudbal, dosta jak ritam je bio. Ozbiljan su protivnik, mislim da smo pokazali dobar kvalitet, mogli smo da budemo koncentrisaniji i da realizujemo neku priliku u prvom i drugom poluvremenu. Dva kvalitetna tima sve u svemu - rekao je Stanković.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić i Milan Rodić

Crveno-beli su u Haifu odirali izuzetno neprijatan meč.

- Nije bilo lako ni meni ni momcima. Čestitam im kako su izdržali pritisak, teško je bilo za igrati. Bilo je potrebno da se radi dosta prljavog posla koji se ne vidi. Ovo je nivo Lige šampiona, dosta kvaliteta je bilo na obe strane. Znam da će u revanšu biti pun stadion. Ne može lako da se uđe u LŠ i to je Zvezda kroz istoriju dokazala. Da smo mogli da se vratimo sa boljim rezultatom jesmo, ali možda smo mogli i sa gorim. Ne prihvatam, nisam zadovoljan, ali je stvarno bilo teško

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading