Viktorijin anđeo u PROVODU na beogradskom SPLAVU! Alesandra Ambrozio uzela MIKROFON i napravila ŠOU, oduševljena noćnim životom u našoj prestonici! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

18.08.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna manekenka doputovala je pre dva dana u Beograd, a po svemu sudeći, u našoj prestonici se odlično provodi!

Viktorijin anđeo u PROVODU na beogradskom SPLAVU! Alesandra Ambrozio uzela MIKROFON i napravila ŠOU, oduševljena noćnim životom u našoj prestonici! (FOTO, VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Nakon što je nekoliko dana boravila u Budvi, slavna manekenka Alesandra Ambrozio sa svojim naslednicima, izabranikom i prijateljima doputovala je u Beograd.

Manekenka je juče snimljena kako izlazi iz hotela u strogom centru grada, a potom je krenula u obilazak znamenitosti, pa je podelila snimke sa Kalemegdana.

Nakon obilaska grada, Alesandra se spremila za noćni provod, pa se uputila na jedan poznati prestonički splav, na kom je njen prijatelj slavio rođendan.

Naime, Milan Blagojević, menadžer brojnih svetskih modela, slavio je svoj 40. rođendan, a ovim povodom okupio je svetski i domaći džet set.

Alesandra se u jednom trenutku latila mikrofona i Milanu zapevala rođendansku pesmu, a njen gest oduševio je sve okupljene koji su pevali uglas sa manekenkom.

Među zvanicama našla se i Seka Aleksić, na čijem nastupu se Alesandra provodila tokom boravka u Budvi, a slavna manekenka ni ovog puta nije propustila priliku da napravi Instagram stori sa Sekom, koja ju je, po svemu sudeći, oduševila svojom energijom i pevanjem.

Gosti su se provodili do kasno u noć, a Alesandra nije mogla da sakrije oduševljenje, pa je putem Instagrama tokom cele večeri delila video snimke iz provoda.

Inače, i manekenka Nina Seničar je takođe, specijalno ovim povodom doputovala u Srbiju, budući da se sa slavljenikom druži i sarađuje dugi niz godina, a među zvanicama bila je i Vesna Jugović, koja je snimila najzanimljivije trenutke sa proslave i podelila ih putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading