VIKTORIJIN ANĐEO UŽIVA U BEOGRADU! Alesandra Ambrozio snimljena kako napušta hotel u centru grada, evo kako provodi vreme u našoj prestonici! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna manekenka nakon odmora u Crnoj Gori stigla je u srpsku prestonicu.

VIKTORIJIN ANĐEO UŽIVA U BEOGRADU! Alesandra Ambrozio snimljena kako napušta hotel u centru grada, evo kako provodi vreme u našoj prestonici! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki i model čuvene modne kuće "Victoria's secret", Alesandra Ambrozio, nakon odmora u Crnoj Gori, stigla je u našu prestonicu.

Manekenka je doputovala u Beograd tokom jučerašnjeg dana u popodnevnim časovima u društvu dece, partnera i prijatelja, a pravo sa aerodroma uputila se u jedan luksuzni hotel u strogom centru prestonice.

Alesandra je danas u prepodnevnim časovima odlučila da krene u obilazak grada, pa se sa društvom uputila ka Kalemegdanu, a okupljenim novinarima i fotoreporterima ljubazno se zahvalila na interesovanju za njen boravak u našoj perstonici, a potom izjavila da se raduje šetnji i razgledanju Beograda.


Podsećamo, Alesandra je tokom prošle nedelje doputovala u Budvu, gde je provela nekoliko dana u jednom od najluksuznijih hotela  u Crnoj Gori, a sa odmora je često delila fotografije po kojima se moglo zaključiti da manekenka uživa u čarima crnogorskog primorja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading