Svetski SUPERMODEL odmara u BUDVI! Slavna manekenka stigla u Crnu Goru, pa pokazala kako UŽIVA u LUKSUZU! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki, Alesandra Ambrozio, stigla je na crnogorsko primorje!

Svetski SUPERMODEL odmara u BUDVI! Slavna manekenka stigla u Crnu Goru, pa pokazala kako UŽIVA u LUKSUZU! (FOTO)

Foto: youtube

Jedan od najpoznatijih "Viktorijinih anđela", supermodel Alesandra Ambrozio, stigla je na crnogorsko primorje, kojim je, čini se, i više nego oduševljena!

Naime, Alesandra je u Budvu sa decom i dečkom Ričardom Lijem stigla tokom jučerašnjeg dana, a nakon što se smestila u jedan od najluksuznijih hotela u Crnoj Gori, podelila je utiske sa odmora.

Foto: Youtube, Architectural Digest

Alesandra Ambrozio

 

- Stigla sam u ovo magično mesto taman na vreme - napisala je Alesandra oduševljena prizorom zalaska sunca, nakon čega su usledile fotografije pogleda na more, a potom i one sa večernjeg uživanja na plaži.

 

Podsećamo, zgodna Brazilka karijeru u modnom svetu ostvarila je još kao tinejdžerka, a njena karijera odmah je krenula uzlaznom putanjom.

Foto: youtube

Alesandra Ambrozio

 

Ubrzo je ponela i "titulu" supermodela i ostvarila saradnju sa najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, ali i najpoznatijim brendom donjeg veša Victoria's secret, čije je zaštitno lice bila dugi niz godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading