Pevačica gazi PETU DECENIJU, a izgleda kao MILION DOLARA! Njoj fotošop NE TREBA, posle ovih fotografija biće vam jasno i ZAŠTO! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pevačica nedavno je proslavila 44. rođendan, a uprkos tome što gazi petu deceniju, na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe koleginice!

Pevačica gazi PETU DECENIJU, a izgleda kao MILION DOLARA! Njoj fotošop NE TREBA, posle ovih fotografija biće vam jasno i ZAŠTO! (FOTO)

Foto: Instagram

Slavna pevačica Nikol Šerzinger postala je miljenica publike kada je sa grupom Pussycat dolls osvojila muzičku scenu, a otkako se pojavila u medijima, važi za jednu od najzgodnijih svetskih zvezda.

Pevačica svoj mladalački izgled uspešno održava, pa i sada, kada je uveliko zakoračila u petu deceniju, ne prestaje da oduševljava javnost svojom pojavom.

 

 

Nikol putem društvenih mreža često sa fanovima deli fotografije iz privatnog života, a na njima neretko pokazuje čime raspolaže, zbog čega svaka njena objava privuče veliku pažnju i lavinu komentara.

 

 

Pevačica je nedavno boravila na Mikonosu, gde je snimila brojne fotografije u kupaćem kostimu, koje je podelila sa fanovima putem društvenih mreža i još jednom pokazala zašto već godinama nosi titulu najzgodnije svetske zvezde.


"Gospode Bože, ova žena", "Kad porastem želim da budem Nikol Šerzinger", "Ne mogu da gledam koliko dobro izgleda", "Kao bomba", "Devojko, ti goriš"- samo su neki od komentara koji su se našli ispod njenih fotografija.

 

 

Ipak, Nikol je više puta isticala da strogo vodi računa o ishrani, ali i da je veoma posvećena traninzima kako bi održala svoju liniju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading