TRAGIČAN KRAJ GLUMCA IZ FILMA "ZAKON I RED": Udovica u SUZAMA, potvrdila TUŽNE VESTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2022

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo čuveni glumac Pol Sorvino!

TRAGIČAN KRAJ GLUMCA IZ FILMA "ZAKON I RED": Udovica u SUZAMA, potvrdila TUŽNE VESTI! (FOTO)

Foto: shutterstock

Popularni holivudski glumac Pol Sorvino koji je ostao upamćen kao mafijaški bos preminuo je u 83 godini života. U drami ,,Zakon i red" Pol se proslavio ulogom koja mu je promenila život iz korena. 

Kako prenose strani mediji, Pol je preminuo u ponedeljak, a kako se navodi uzrok smrti je prirodan. Supruga Di Di je izdala saopštenje, u kom se obratila javnosti i potvrdila Sorvinovu smrt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOX 11 Los Angeles (@foxla)

- Naša srca su slomljena, nikada neće biti drugog Pola Sorvina.

Podsetimo, Pol je rođen u Bruklinu u Njujorku, a pojavio se na dugačkoj listi filmova koji su uključivali portretisanje Henrija Kisindžera u „Niksonu“, „Dik Trejsi“, „Crveni“ i „Raketaš“. Pohađao je muzičku i dramsku akademiju, a velika želja mu je bila da bude operski pevač. 

Glumac je preuzeo ulogu u "Zakon i red" kao jedan od detektiva, ali je ubrzo otišao, navodeći ograničeni opseg materijala. Iza Sorvina su ostala supruga i troje dece, uključujući glumicu Miru Sorvino, i petoro unučadi.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading