SKANDAL! Prvi muž Britni Spirs UNIŠTIO svadbeno veselje POP ZVEZDE?! Džejson Aleksander SNIMAO UPAD u njenu VILU UŽIVO na Instagramu (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.06.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi muž Britni Spirs upao na svadbeno veselje!

SKANDAL! Prvi muž Britni Spirs UNIŠTIO svadbeno veselje POP ZVEZDE?! Džejson Aleksander SNIMAO UPAD u njenu VILU UŽIVO na Instagramu (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Džejson Aleksander, prvi muž Britni Spirs, snimao kako uništava venčanje pop zvezde u četvrtak popodne u njenoj vili u Kaliforniji, prema saznanjima iz policije, nalazi se u pritvoru šerifovog odeljenja Ventura, a prema optužbi za nedozvoljen ulazak na tuđ posed i vandalizam.

Nekoliko minuta pre nego što je uhapšen, Aleksandar je uspeo da se snimi na Instagramu dok je trčao brdima i približavao se zadnjem delu Spirsove kuće. 

Četrdesetogodišnjak je lako uspeo da preskoči ogradu, spusti se niz stenovitu padinu i uvuče se unutar svadbenog veselja, sve vreme govoreći obezbeđenju ko je zapravo on, i zašto je došao tamo i to sve samo nekoliko sati pre početka ceremonije venčanja.

Aleksandrovo hapšenje je treće hapšenje u poslednjih 13 meseci. Policijski izvori otkrili su da on takođe ima nalog za hapšenje za krivično delo krađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading