ŠPANSKA PREDSTAVNICA EVROVIZIJE 2022 U ŽESTOKOM ZANOSU U LEZBO-ODNOSU: Snimak BRUTALNE CHANEL sa ŽENOM koji je ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.05.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Chanel se ljubila u bekstejdžu sa plesačicom!

ŠPANSKA PREDSTAVNICA EVROVIZIJE 2022 U ŽESTOKOM ZANOSU U LEZBO-ODNOSU:  Snimak BRUTALNE CHANEL sa ŽENOM koji je ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Proteklog vikenda održana je 66. Evrovizija na kojoj je naša predstavnica osvojla petko mesto, dok je španska predsavnica Chanel svojim izgledom zaludela mase.

Veliku pažnju, naročito jačeg pola, privukla je prezgodna Španjolka Šanel koja je vrelim nastupom i plesom uz pesmu "SloMo" prikovala sve za male ekrane i zauzela treće mesto na najprestižnijem muzičkom takmičenju.

Isečeni delovi njenog izvođenja "bronzane" numere i fotke danima se dele na društvenim mrežama, a iste je sada zapalio snimak iz bekstejdža u kojem atraktivna Šanel strasno ljubi svoju plesačicu!

Zgodna Španjolka  se bacila u zagrljaj Mariji Perez,, svojom igračici kojoj je u naletu euforije rekla: "Volim te".

Nakon što su razmenile nekoliko nežnih reči, devojke su se poljubile u usta i čvrsto zagrlile.

Pogledajte ih:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading