VEČERAS POČINJE DRUGO POLUFINALE EVROVIZIJE 2022: Evo šta se MENJA na spektaklu koji OČEKUJEMO, jedan DETALJ je zaparao oči svima!

Autor:

Zabava

12.05.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras počinje drugo polufinale Evrovizije 2022.

VEČERAS POČINJE DRUGO POLUFINALE EVROVIZIJE 2022: Evo šta se MENJA na spektaklu koji OČEKUJEMO, jedan DETALJ je zaparao oči svima!

Foto: youtube/Eurovision Song Contest

Večeras počinje drugo polufinalno veče Evrovizije 2022. počinje večeras, a svi očekuju veliki spektakl i Konstraktin prolaz u finale.

Ovo je ono što morate znati o večerašnjem drugom polufinalu na kom nastupa 18. zemalja.

Spisak zemalja koje učestvuju u drugom polufinalu je sledeći: Finska, Izrael, Srbija, Azerbejdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Kipar, Irska, Severna Makedonija, Estonija, Rumunija, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska, Češka.

Naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta nastupa pod rednim brojem tri i tu se ništa ne menja.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Đurić Konstrakta

 

Jedina promena je to što je  drugom polufinalu 18. zemalja jer je Rusija diskvalifikovana iz takmičenja zbog aktuelne situacije u Ukrajini, te nije učestvovala u prvom polufinalu.

Podsetimo, Ovo je spisak zemalja iz prvog polufinala koje su prošle dalje takmičenje: Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugalija, Norveška, Grčka, Ukranija, Moldavija, Holandija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading