DRASTIČAN PREOKRET U POSLEDNJEM TRENUTKU: Otkriveno ŠTA ĆE SE DEŠAVATI VEČERAS na Evroviziji, ništa NIJE kao kad je Konstrakta stigla u Torino!

Autor:

Zabava

12.05.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta otkrila da je uzbuđena zbog večerašnjeg nastupa, kao i da se sve promenilo od njihove prve probe 02. maja.

DRASTIČAN PREOKRET U POSLEDNJEM TRENUTKU: Otkriveno ŠTA ĆE SE DEŠAVATI VEČERAS na Evroviziji, ništa NIJE kao kad je Konstrakta stigla u Torino!

Foto: Profimedia

Konstrakta

Konstrakta je otkrila da se sve promenilo od momenta kadsu došli, jer je sve konačno leglo na svoje mesto.

Na pitanje da li je uzbuđena pred večerašnji nastup, Ana Đurić kratko odgovara:

„ Gorim, Ipak, savladamo se nekako kad krene pesma. Zadovoljna sam što je usvojeno sve što smo predložili i to je maksimum koji smo mogli da izvučemo iz ovih uslova“, kaže Konstrakta.

Podrška od publike joj puno znači.

„Zaista osetite silinu tih ljudi ispred vas koji vas podržavaju. Zapravo se bolje s tim osećaš“, dodaje srpska predstavnica, piše Blic.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Đurić Konstrakta

 

Takođe se zahvalila na podršci koju dobija iz Srbije, ali i regiona.

„Volela bih da nas večeras i sva šira dijaspora podrži. Nastup možda jeste neuobičajen za Evrosong, ali možda je to i lepota ovog našeg predstavljanja“, istakla je Konstrakta.

Iako je naša ekipa u Torino došla sa jednom idejom, za koju se ispostavilo da neće moći da se ispuni, šefica srpske delegacije Ana Rogljić kaže da je ipak sve došlo na svoje mesto.

„Sinoć je bilo sve kako smo želeli. Mislim da smo u odnosu na prvu probu 2. maja poboljšali mnogo nastup. Zadovoljni smo svime“, objasnila je Ana Rogljić, koja nije krila sreću što se sve dratično promenilo od njihovog dolaska.

Dodaje i da i druge delegacije veoma pozitivno reaguju na našu kompoziciju.

„Mislim da nema nijednog šefa delegacije učesnika da mi nije prišao i rekao da navija za nas. Ako bude sve kako se nadamo, bićemo ne samo sigurno u finalu, nego i možda u prvih pet“, istakla je šefica srpske delegacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading