SLUČAJNO ILI NAMERNO? Jedan DETALJ sa Konstraktinog nastupa otkrio je ISTINU OD PRE 15 GODINA, SVI se pitaju da li je ovo ZAISTA MOGUĆE? (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstraktin nastup je jako sličan nastupu Marije Šerifović sa Evrovizije 2007. godine.

SLUČAJNO ILI NAMERNO? Jedan DETALJ sa Konstraktinog nastupa otkrio je ISTINU OD PRE 15 GODINA, SVI se pitaju da li je ovo ZAISTA MOGUĆE? (FOTO)

Foto: ST/V.LUKIĆ

Konstrakta naša predstavnica na "Evroviziji 2022", nastupiće sutra u Torinu, gde će izvesti svoju numeru "In Corpore Sano".

Naime, kao što je opšte poznato Marija Šerifović nastupala je 2007 na Evroviziji, ali ono što je svima zapalo za oko je fotografija koja se pojavila na društvenoj mrezi Instagram, a koja pokazuje neverovatnu sličnost između Konstraktine i Marijine koreografije za Evroviziju, da su se svi začudili i zapitali do koje koincidencije je došlo 15 godina kasnije, slučajno ili namerno.

Ali s obzirom na to da je Marija te godine odnela pobedu, vama ostavljamo da procenite da li je slučajnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
миа

11.05.2022 12:41

Ovo nema veze sa vezom.... zašto se u svemu traži neka zavera, nešto negativno? To pokreti su jedinstveni kod Marije sa spojenim rukama, nema veze sa Konstraktinim ... svašta. Bolje bi vam bilo da navijate za svoju predstavnicu i svoju zemlju!!!!!!