GLUMICA UNIŠTILA LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA, NE LIČI NA SEBE: Muškarci su uzdisali za njom, a onda je preko noći NESTALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Latinoamerička glumica koja se proslavila ulogama u španskim sapunicama našla se na udaru javnosti zbog njenih estetskih korekcija.

GLUMICA UNIŠTILA LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA, NE LIČI NA SEBE: Muškarci su uzdisali za njom, a onda je preko noći NESTALA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Gotovo da ne postoji osoba u Srbiji koja u životu nije pratila latinoameričku sapunicu, a među popularnijim su svakako Ljovisna, Esmeralda i Kasanda. Uz pomoć ovih sapunica mnogi su i naučili španski jezik, no, da li se neko seća ,,Zlobnice", koju svi pamte po nazivu ,,Usurpadore"?

Republika

Foto: Instagram.com

Gabrijela Spanić nakon operacije

 

Kao što je poznato, glava uloga ove telenovele pripala je baš Gabrijeli Spanić, koja je muškarcima oduzimala dah kada god bi se pojavila na malim ekranima, a devojke su se trudile da što bolje liče na nju. Inače, Gabrijela u sebi ima hrvatske krvi, zbog čega je dodatno bila zanimljiva javnosti. 

Spanićeva je napunila 48 godina, a poznato je da ima i sestru bliznakinju, koja se zove Danijela. Tokom braka, koji je okončan 2003. godine dobila je naslednika kom je dala ime Gabrijel de Hesus. Međutim, verni obožavatelji zabrinuli su se kada se Gabrijela samo povukla iz javnosti, potpuno je nestala, gotovo obrisana sa lica zemlje, ali je i dalje ostala aktivna na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Televisa promo

Gabrijela Spanić glumica

 

Nakon skoro decenijske pauze, atraktivna glumica Gabrijela se vratila na ekrane novim hit projektom ,,Si non dejan", koja je imala duh dobrih latino sapunica. Ono što je sve šokiralo kada se Gabrijela pojavila jeste njen izgled, koji čak nije ni sličan onom po čemu je bila prepoznatljiva. 

Po povratku u javnost, Gabrijela se našla na meti opakih komentara korisnika društvenih mreža, koji je ni malo nisu štedeli, a njihovo mišljenje je da je prerano počela sa estetskom hirurgijom. „Imala si anđeosko lice, zašto si ga upropastila“ i „Izgledaš kao Džoker“ tek su neki od „komplimenata“ koji se mogu pročitati u komentarima.

Republika

Foto: Instagram.com

Gabrijela Spanić

 

Da li i vi smatrate da je Gabrijela preterala i prerano krenula sa metodama za usporavanje starosti?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading