SALE TROPIKO DOVODI CICE U STAN, VEĆ NASTAVIO DALJE: Komšije progovorile o RAZVODU Jovane Pajić, izneli DETALJI koji će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić i Sale Tropiko nakon deset godina skladnog braka, odlučili su da stave tačku, a sada su komšije počele da iznose detalje koji su šokirali sve.

SALE TROPIKO DOVODI CICE U STAN, VEĆ NASTAVIO DALJE: Komšije progovorile o RAZVODU Jovane Pajić, izneli DETALJI koji će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: instagram.com

 

Razvod Jovane Pajić i Saleta Tropika bio je jedan od neočekivanih skandala, a javnost i dalje bruji o razlogu zbog čega je došlo do takvog gesta. Dosta se spekulisalo da je Marija Šerifović odgovorna delom za njihov krah braka, a sada su i njihove komšije progovorile o svemu što su primetili. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

Naime, kako komšije ističu, Jovana i Sale su važili za jedan skladan par, uvek nasmejani i nikada niko nije ni pomislio da među njima nešto ne štima. Međutim, kako je vreme prolazilo, Sale se dosta promenio, a nekada, kako ističu komšije, popularni pevač se ponašao kao ,,momak", a i često viđaju druge devojke da dolaze kod Saleta u stan. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Pajić i Sale Tropiko

 

- U početku su stvarno važili za skladan par. Lepi, srećni, nasmejani, porodični. Što se kaže, porodica za primer. Međutim, on se u međuvremenu promenio, nekako je izgledao i ponašao se kao momak, ako me razumete. Nismo se iznenadili kad smo čuli da se razvode. Joka je sa decom otišla kod svojih, ako sam dobro razumela, dok je on ostao u zajedničkom stanu. Često viđamo neke cice da dolaze, čuje se povremeno i buka. Da li prave žurke, šta li rade ne znam, svaku noć neke druge. Možda su mu te devojke drugarice, možda kombinacije, samo oni znaju kad se zatvore u ta četiri zida šta rade. Pričaju za njega da je švaler, voli žene, mada meni tako ne izgleda. Dobro sad, šta ga briga, opet je slobodan, ali greota je zbog one dobre devojke da je sve propalo - zaključuje komšinica za Svet.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sale Tropiko i Jovana Pajić razvod

 

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju - rekao je Sale za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading