TRAGIČNA SMRT U KRUGU PORODICE: Poznati pevač PREMINUO, najbliži otkrili šta mu se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet muzike ostao je bez čuvenog pevača, kog je svi pamtiti po prelepom glasu.

TRAGIČNA SMRT U KRUGU PORODICE: Poznati pevač PREMINUO, najbliži otkrili šta mu se desilo! (FOTO)

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Poznati pevač i gitarista popularne grupe ,,Monkes" Majkl Nesmir preminuo je u petak u 78. godini života. Majkl je život skončao prirodnom smrću, a njegovi prijatelji i porodica se opraštaju od njega dirljivim i potresnim porukama na društvenim mrežama. 

U saopštenju porodice se može videti da je Majkl preminuo u svom domu, a da su njegovi najbliži bili prisutni u tom trenutku tu. 

- Sa beskrajnom ljubavlju, objavljujemo da je Majkl Nesmit preminuo jutros u svom domu, okružen porodicom, mirno i prirodno - navodi se u saopštenju njegove porodice, prenosi Rolling Stone.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Grupa Monkes

 

- Tražimo da poštujete našu privatnost u ovom trenutku i zahvaljujemo vam se na ljubavi koju ste svi pokazali njemu i nama.

Inače, pomenuta pop rok grupa bila je najpopularnija u periodu od 1966. do 1970. godine, a prvobitni članovi su bili Miki Dolens, Dejvi Džons, Piter Tork i Nesmit. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading