VELIKO SLAVLJE KOD RAŽNATOVIĆA: Ceca objavila SREĆNE VESTI, poručila samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović nije mogla da sakrije svoju sreću, pa je danas jedna dočekala da se obrati svom sinu Veljku Ražnatoviću povodom njegovog najdivnijeg dana.

VELIKO SLAVLJE KOD RAŽNATOVIĆA: Ceca objavila SREĆNE VESTI, poručila samo jedno! (FOTO)

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

 

U porodici Ražnatović danas je veliko slavlje, čim se i Svetlana Ceca Ražnatović pohvalila na Instagram profilu. Naime, Ceca je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju koju su napravile njen fan stranice, na kojoj su čestitala njenom nasledniku Veljku Ražnatoviću današnji rođendan. 

 

 

Inače, Veljko Ražnatović rođen je 10. decembra 1996. godine, a danas puni 25 godina, zbog čega je njegova majka Ceca izuzetno uhićena i srećna. Ceca je fotografijom, na kojoj su ona i Veljko zagrljeni, čestitala svom nasledniku najdivniji dan, a sigurno da će u najužem krugu porodice danas proslaviti.

 

 

 

Naime, Ceca je podelila nekoliko fotografija, koje su nastale kroz Veljkovo odrastanje i time mu poslala poruku da ga voli najviše na svetu. Komentari su se usijali od čestitki, koje stižu sa svih strana, a ostalo je da vidimo da li će Ražnatovići i ovog puta otvoriti svoj velelepni dom i pokazati kako će proslaviti Veljkov rođendan. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović i Veljko Ražnatović
Republika

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović, Anastasija Ražnatović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading