DUGO ČUVANA ISTINA O ZORANU MARJANOVIĆU: Pre Jelene, PIKIRAO je drugu pevačicu, sada je sve priznala: Bilo mi je teško... (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Afrika otkrila je da Mile Kitić nije zaslužan za njenu karijeru, već da iza svega stoji Zoran Marjanović.

DUGO ČUVANA ISTINA O ZORANU MARJANOVIĆU: Pre Jelene, PIKIRAO je drugu pevačicu, sada je sve priznala: Bilo mi je teško... (FOTO)

Foto: E-Stock, ST/N. Pančić

Pevačica Sandra Afrika još na početku karijere bila je osporavana kao devojka koja je postala popularna preko folekra Mileta Kitića. Podsetimo, Sandra je bila prateća  plesašića Kitiću na nastupima, a onda je preko noći postala pevačica. Ono što je sve šokiralo jeste kada se Sandra pojavila u ulozi pevačice, akcenat je bio na njenom telu, koji je zaludeo sve muškarce, pozamašna pozadina bila je sastavni deo komentara ove atraktivne i vatrene crnke. 

 

 

Međutim, tokom svojih gostovanja, Afrika je volela da istakne kako za saradnike ima samo ozbiljna imena tog miljea, među kojima se našla i kantautorka pokojna Marina Tucaković, koja je zapravo pisala tekstove za Sandrine pesme. Sandra je tokom gostovanja u jednoj emisiji, otkrila na koji način je zapravo došla doTucakovićeve, te da priče oko Mileta Kitića, da joj je on pomogao, nemaju veze sa vezom. 

 

 

Naime, kako je ispričala, Sandri je put do Marine Tucaković otvorio Zoran Marjanović, koji ju je i spojio tada sa njom, zbog čega Afrika voli da istakne kako je ona sve sama stekla u životu. 

 

 

- Svi su pričali da sam plesačica čije će pesme trajati mesec dana. Bilo mi je teško zbog te situacije, ne u smislu da je igrati kod Mileta Kitića bilo nešto odvratno nego zato što bih bolje prošla kao Sandra iz komšiluka koju nikad niko pre nije video. Posle toga se nikada nismo čuli, ali smo umeli da se sretnemo na aerodromima posle par godina - ispričala je Sandra za Hajp, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

- Javio mi se tada i rekao: "Ćao, ćao". I ja sam se javila. Okej smo kad se vidimo, ništa specijalno. Na kraju smo moj menadžer i ja došli do Marine preko Zorana Marjanovića, koji je sarađivao sa njom, tako da sam sve sama postigla. Zato se ljutim i krivo mi je kad neko kaže da je zaslužan za moju karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading