ERA OJDANIĆ (73) NAHVATAO NOVU DEVOJKU ZBOG KOJE LUDI: Dabogda crkla! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Era Ojdanić našao je novu devojku, priznaje da je zaljubljen, pa je otkrio i šta će joj poželeti tačnu u ponoć u najluđoj noći.

ERA OJDANIĆ (73) NAHVATAO NOVU DEVOJKU ZBOG KOJE LUDI: Dabogda crkla! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati folker Andrija poznatiji kao Era Ojadnić u svojoj 73 godini otkrio je da je zaljubljen, te da ga nova devojka čini izuzetno srećnim, a zajedno će dočekati 2022. godinu, o čemu su dugo već maštali. Era ne krije da je njegova nova izabranica odgovorna za njegovo dobro raspoloženje, kao i da mu je 2021. godina, pored loših vesti, donela i novu ljubav, zbog koje je izuzetno srećan. 

 

 

- Imam poseban razlog što sam ovako dobro raspložen. Zaljubio sam se, zaljubio sam se pred Novu godinu - otkrio je Era za Grandonline i priznao da je doček 2022. već isplanirao.

Era otkriva da je za najluđu noć već obezbedio najskuplju apartman i to na Zlatiboru i da će baš tamo dočekati Novu godinu. 

 

 

- Za tu noć je već obezbeđen najskuplji apartman na Zlatiboru i tu ću da provedem noć sa mojom dragom i voljenom devojkom - rekao je Ojdanić, a onda otkrio šta je novoj devojci poželeti u ponoć. 

- Pa ako pomisli na drugog, dabogda crkla ili da je kunem - da Bog da crkla za mnom - kazao je Ojdanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading