NEMA MESTA SLAVLJU: Crvena zvezda je u PROBLEMIMA, Delije zabrinute!

Autor:

Sport

11.12.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde Svetozar – Toza Mijailović je strpljivo razgovarao s novinarima na aerodromu u Portu, zanet direktnim plasmanom u osminu finala Lige Evrope oduševljeno ovlaš uporedio s najvećim uspesima kluba 1991. godine.

NEMA MESTA SLAVLJU: Crvena zvezda je u PROBLEMIMA, Delije zabrinute!

Foto: Starsport

Uprava Crvene zvezde

- Rezultat je izvanredan, rekao bih i čvrsti omaž timu iz 1991. godine koji je bezmalo na današnji dan osvojio i svetsku titulu. Da, mogao bi se uporediti upravo s tim rezultatom. Međutim, što je najbitnije, rejting našeg kluba je postavljen tako visoko da je na ovaj način obezbeđena perspektiva i drugim timovima koji će ovaj naslediti u takmičenju.

Ostaće i kao polazna tačka za nastavak takmičarske godine.

- U Crvenoj zvezdi se priznaju rezultati koji dolaze, a postignuti služe samo kao oslonac ili kao inspiracija za postizanje još boljih rezultata. Odao bih priznanje, igračima, stručnom štabu i upravi kluba. Smogla je u teškom vremenu mogućnosti da ispuni sve uslove potrebne da bi se postigao ovakav rezultat.

Foto: Starsport

 

Mijailović se dotakao i novčanih benefita.

- Finansije su ključ svega, ali nisu u ovom trenutku toliko značajne da bi mogle rešiti sve što nas očekuje i nama treba. Uslovi u kojima sad igramo su drastično pogoršani. Nemamo prihoda od ulaznica i drugih koji su izostali po tom osnovu. Ali, svakako je značajna injekcija za finansije kluba. Tek očekujemo veću valorizaciju ovog sportskog rezultata, u finansijskom smislu.

Nije imao posebnu želju u vezi protivnika, u osmini finala Lige Evrope.

- Sve ekipe su za respekt i trenutno ne razmišljamo o žrebu već o prvoj sledećoj utakmici u ponedeljak. Ona je najvažnija koju Zvezda igra... Ako pogledamo 2021. godinu sva je obeležena rekordima tima i kluba u celini. I, nekako ta jedinica na kraju takmičarskog perioda ostaje Zvezdina neka oznaka značenja. Evropska i svetska titula 1991. godine, ova-osmina finala Liga Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading