JAO ŠTO SAM BILA LJUBOMORNA: Lea Kiš usred emisije priznala da je ZAVIDELA našoj poznatoj pevačici koju zna iz školskih dana!

Autor: Republika

Zabava

11.12.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Lea Kiš ugostilaje u svojoj emisiji pevačicu Snežanu Babić Sneki i priznala joj da je bila ljubomorna na nju.

JAO ŠTO SAM BILA LJUBOMORNA: Lea Kiš usred emisije priznala da je ZAVIDELA našoj poznatoj pevačici koju zna iz školskih dana!

Foto: printscreen

Poznanstvo voditeljke Lee Kiš i Snežane Babić Sneki datira još iz detinjstva. Zajedno su išle u školu, a malo je poznato da su zajedno napravile i prve muzičke korake.

Sneki je gostovala u Leinoj autorskoj emisiji "Popodne sa Leom Kiš" kada je voditeljka upitala zašto se nakon uspeha u polju klasične muzike ipak opredelila za komercijalnu, narodnu muziku.

 

 

- Teška srca, znaš koliko sam klasiku volela i koliko je to tebi i meni išlo od ruke. Tebi klavir i pevanje, a ja sam više bila usmerena na pevanje. Ja sam uvek pohađala dve godine za godinu, tu su bila i međunarodna takmičenja - započela je priču Sneki, što je podsetilo voditeljku kako joj je zavidela na tome.

- Jao što sam bila ljubomorna tada. Ti daš dve godine, a ja moram celu školsku godinu da učim - priznala je Lea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)

 

Sneki je svojevremno u jednoj Grandovoj emisiji otkrila i kako je Lea uvek bila velika zavodnica.

- Moja Leica, jeste mi smo se družile od malih nogu. Lea je uvek bila divna drugarica, zanosna crka za kojom su uvek svi momci ludeli. Uvek je bila prelepa, elegantn,a divno je svirala klavir i pevala - pohvalila je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading