JOVANA JEREMIĆ KAO PRAVA MERILIN MONRO: Golim ramenima zaludela muškarce u jutarnjem programu, svi su gledali u JEDAN DETALJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić oduševila je sve svojim izgledom u njenoj emisiji ,,Vikend jutro"!

JOVANA JEREMIĆ KAO PRAVA MERILIN MONRO: Golim ramenima zaludela muškarce u jutarnjem programu, svi su gledali u JEDAN DETALJ! (FOTO)

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić u novom izdanju vikend jutra potpuno je gledaocima pomutila razum. Naime, atraktivna voditeljka se nedavno oglasila za medije i tom prilikom otkrila da se razvodi od dugogodišnjeg partnera i supruga Voje Miloševića, sa kojim ima ćerku Leu. Međutim, Jeremićeva voli da istakne da je sa Vojom ostala prijatelj i u idealnim odnosima zbog deteta, te da među njima dvoma nema zle krvi. 

 

 

Nakon informacije da se razvodi, Jovana ne dozvoljava sebi da klone, već suprotno, sve više je posvećena sebi, pa je tako za ovo jutro odlučila da stajlingom raspameti gledaoce televizije Pink. 

 

 

Naime, Jovana je na vitko telo navukla provokativnu bluzu, koja je otkrivala njena gola ramena, frizurom Merlinke zadivila je prisutne goste. No, ono što su svi primetili jeste da je Jovana suvi profesionalac, pa nije skidala osmeh sa lica i vrlo samouvereno je vodila najgledanije vikend jutro. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Zaxy

11.12.2021 09:31

Ne smatrajte muskarce bas tolikim idiotima - verujte da je vecini muka od nje!

Suvi

13.12.2021 14:01

@Zaxy - I meni verujmi , sada je nisam ni gledao ovog vikenda ....