ZAVIRITE U OKIĆEN DOM JELENE KARLEUŠE: Pevačica pripremila NOVOGODIŠNJU BAJKU, a jedan detalj je svima privukao pažnju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jelena Karleuša objavila je na Instagram profilu kako izgleda njen raskošni dom za vreme novogodišnjih praznika.

ZAVIRITE U OKIĆEN DOM JELENE KARLEUŠE: Pevačica pripremila NOVOGODIŠNJU BAJKU, a jedan detalj je svima privukao pažnju! (VIDEO)

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao estradna dama koja voli novogodišnje praznike, ali je uvek isticala da je to isključivo zbog njenih ćerki Nike i Atine, koja uživaju u ovim danima, kada vreme provode sa porodicom. Jelena svake godine se trudi da nadmaši prethodnu kada je ukrašavanje raskošnog doma na Dedinju u pitanju, pa je tako i ove godine odlučila da sa svojim pratiocima podeli nekoliko kadrova. 

Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 

Jelena se potrudila i da ove godine sve bude u novogodšinjem duhu, pa je svojim ćerkama priredila pravu bajku. Tonovi srebrnih i roze boja prelamale su se na jelci, a svima je privukao pažnju kamin, gde pevačica voli da se opušta. Njena je uredila po svom ukusu, a onda je pokazala i ostatak njenog velelepnog doma. 

Ukrasi se nalaze u skoro svakom uglu kuće, pa je tako ukrasila i klavir koji stoji nasred velikog salona, u kom Jelena provodi najviše vremena sa njenim ćerkama. 

Instagram.com

Jelena Karleuša kuća

 

Komentari na društvenim mrežama se samo nižu jedan za drugim, a većina je oduševljeno kako ove godine izgleda raskošni dom Jelene Karleuše. 

 

Jelena se inače uveliko priprema za novogodišnji koncert ispred Skuptišne Beograda, na kom će nastupiti sa svoje dve drage koleginice Sarom Jovanović Jo i Marijom Šerifović, a kako je najavila ozbiljan spektakl, dosta truda i vremena ulaže da svaka sitnica bude na svom mestu. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading