ŠOKIRAO JE ČITAV SVET! Čuveni teniser snimao FILMOVE ZA ODRASLE! - uverite se i sami! (FOTO)

Autor:

Sport

11.12.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac hrvatskih korena Bernanrd Tomić, mnogo je obećavao na startu svoje tenikse karijere. Ipak, te visine nije dosegao...

ŠOKIRAO JE ČITAV SVET! Čuveni teniser snimao FILMOVE ZA ODRASLE! - uverite se i sami! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ipak, on želi da se u 29. godini ozbiljno posveti tenisu i uspešno vrati na teren. Austrijanac sa hrvatskim poreklom je u prethodnom vremenu bio u žiži zbog filmova za odrasle, a sada želi da se vrati na teren:

 - Premlad sam napravio velike uspehe. Sve to me je sustiglo. Stalna putovanja od desete godine, sa 25 godina sam već bio umoran i govorio sam gluposti u medijima - rekao je Tomić. - Mogao bih sada da prestanem i da budem srećan, ali to ne želim. Šta bih drugo radio? Imam 29 godina, mogu i da se vratim tenisu. Bio sam 17. na svetu, a mogao sam da budem u top 5 i da se borim za grend slem trofeje. Nisam isti kao kada sam imao 18 ili 20 godina. Vreme menja ljude, stariji sam i malo mudriji, nisam više onaj glupi klinac.

 

 

Tomić se nada da bi upravo na početku sezone u Australiji moga da počnE njegov uspešni povratak na teren, iako je u poslednje vreme imao problema sa povredom prsta.

 - Sada mi je više stalo da uspem. Želim da probam da se spremim, da dam sebi još jednu šansu u narednih pet-šest godina. Želim da uđem u top 10. Bio sam nekad na 17. mestu, malo me je delilo od 12. mesta, a tada sam davao možda 60 posto sebe. Hoću da završim karijeru na pravi način. Verujem da mogu to da uradim za dve-tri godine i da se povučem srećan - zaključio je Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading