KAD IMAŠ MILIONE, ALI NISI LEONARDO DIKAPRIO! Džefa Bezosa devojka ŽESTOKO ponizila, navalila na glumca, svi ostali u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loren Sančez ozbiljno je svojim ponašanjem ponizila svog dečka Džefa Bezosa, kada je javno pred svima flertovala sa popularnim glumcem Leonardom, zbog čega je postao predmet sprdnje mnogih korisnika društvenih mreža.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džef Bezos i njegova devojka Loren Sančez

Loren Sančez ozbiljno je svojim ponašanjem ponizila svog dečka Džefa Bezosa, pa se brojni korisnici društvenih mreža sada nemilosrdno zezaju na njegov račun.

Razlog je Leonardo Dikaprio, odnosno njeno ponašanje u momentu kada su ona i Bezos sreli slavnog glumca. Sve se desilo na 10. svečanosti umetnosti i filma u Los Anđeles County Museum of Art , koju je predstavio Gucci.

Bezos, osnivač i bivši izvršni predsednik Amazona, verovatno nema razloga za zabrinutost, s obzirom na to da je jedan od najbogatijih ljudi na planeti, sa neto vrednosti od 177 milijardi dolara.

 

 

Ili, možda ipak ima razloga za brigu?

Foto: Tanjug/AP

Loren Sančez flertovala sa Leonardom Dikaprijem

Mnogi tako misle, jer se Loren doslovce "topila" dok je razgovarala sa Leonardom, približivši mu se toliko da je delovalo kao da mu pada na grud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading