ZORICA BRUNCLIK JOJ RASTURILA BRAK, A ONA UTEHU PRONAŠLA U NJEMU: Vesna Zmijanac je OVU pesmu posvetila KOLEGI u kog je bila ludo zaljubljena! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac je vlasnica velikog broja hitova, koji su oduvek bili glavna tema brojnih spekulacija, te su mnogi često vodili polemiku, kome li je atraktivna plavuša posvetila neke od njenih vanserijskih hitova.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Zmijanac pevačica

Vesna Zmijanac je vlasnica velikog broja hitova koji se i danas svuda rado pevaju, a njene pesme su nezaobilazni deo svakog veselja. Međutim, kako je bila jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, a o njenim ljubavima se dosta spekulisalo. Zbog toga se i oko nekih pesama često vodila polemika, kome ih je atraktivna zavodnica, posvetila.

Foto: e-stock

Zorica Bruclik rasturila brak Vesne i Kemiša

Jedna od njih je i pesma “Nevero moja” koju je komponovao Kemiš. Kako je poznato da je su Vesna i Kemiš bili u braku, a za njihov krah je tada optužena koleginica Zorica Brunclik koja je i danas u srećnom braku sa harmonikašem, nagađalo se da je ova numera upravo njemu posvećena. Međutim, pevačica je svojevremeno priznala da je ovaj hit posvetila kolegi Halidu Muslimoviću, u kog je godinama bila zaljubljena.

Foto: Printscreen

Vesna Zmijanac je bila zaljubljena u Halida

Vesna i Halid zajedno su počeli svoje prve muzičke korake, a o njihovim simpatijama se dosta spekulisalo. Međutim, nikada nije bilo ljubavne romanse između njih, ali fatlna plavuša je jednom prilikom i progovorila o njihovom odnosu, te je priznala da joj je Halid pokušao iskazati simpatije, kroz pesmu.

- Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pesma namenjena meni, nakon čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam Halidu posvetila pesmu “Nevera moja bio si ti - rekla je Vesna Zmijanac.

Podsetimo, Halid se kasnije oženio pevačicom Adelisom Hodžić sa kojom ima dvoje dece, sina Enisa i ćerku Lejlu, dok se Vesna udala za Vladu Jovanovića sa kojim ima ćerku Nikoliju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomy

09.11.2021 12:07

Eeeeeeeeeee VESNA , VESNA, Jadna li si ti. Sta si NINU napravila to ne pricas. hade de ispricaj tu Istinu !!!!