NISAM SILOVAO DANIJELU, IZMANIPULISALA ME: Branislav Lečić konačno rešio da progovori o optužbama glumice, pa priznao: SAMO SAM HTEO DA JOJ POMOGNEM!

Autor:

Zabava

09.11.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić je gostujući u emisiji "Jutro na Prvoj" otkrio do sada nepoznate detalje o slučaju silovanja mlade glumice Danijele.

Republika

Foto: printscreen

Branislav Lečić ispovest

Prvi put nakon osam meseci ćutanja, glumac Branislav Lečić, koga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, počeo je da iznosi svoju stranu priče za medije o ovom slučaju, a javnost je blago rečeno bilo šokirana.

Glumac je gostujući u emisiji "Jutro na Prvoj" otkrio do sada nepoznate detalje, koji su ustanovljeni tokom veštačenja, a takođe je spomenuo i jako intrigantne detalje, o kojima javnost nije imala predstave.

Branislav Lečić odmah se dotakao i glavne optužbe, te je već na početku emisije negirao da je silovao Danijelu, kao i da to nije mogao da uradi, jer se tog dana nije ni video sa njom.

Foto: printscreen

Branislav Lečić priznao da nije silovao Danijelu

- Sada je sve jasno i pred zakonom, ali je meni lično naneta velika šteta i ono što me sada zanima je koji su mehanizmi da umanjim posledice lažne prijave. To će raditi organi i sud, oni su za to zaduženi i ne želim da govorim javno o tome - kaže Lečić, koji se potom nadovezao i na njen odnos sa Danijelom, ističući da je sve to bilo njena sredtsva manipulacije:

U policiji je sve utvrđeno, ja nemam ni trunku krivice na sebi, Danijela je mene izmanipulisala. Ja sam želeo da joj pomognem da pravi svoju karijeru u Americi, iz moje dobre namere da joj učinim, ona je napravila sve to. Taj audio snimak je zapravo nastao kao vežba za snimanje filma. Ja sam njoj pomogao profesionalno, tu nije bilo nikakvih drugih namera - tvrdi Lečić, a potom je istakao da je bio frapiran, kada je saynao da njega tereti za silovanje:

 - Kada je ona rekla da ju je silovao neki moćnik iz filmske industrije, svi su mislili da je neki moćnik iz filmske industrije, ja nisam imao ni pojma, da zapravoncilja na mene, kasnije kad sam saznao, malo je reći da sam bio šokiranSnimak je čista manipulacija. I tužilac je rekao da je snimak montiran, sadrži neprimereno obraćanje, ali ništa što ukazujue na to da je došlo seksualnog zlostavljanja. Iz razgovora koji je trajao 120 minuta, isečen je samo deo. To što sam joj rekao nema veze sa kontekstom. Ona je taj razgovor snimila. U tom razgovoru se pominje da smo se videli u stanu pre toga. Kako je moguće da taj razgovor bude realan. Sastali smo se da bismo razgovarali o radnji filma koji je ona htela da pravi, jer je već radila sa žrtvama silovanja. Na nagovor producenta iz Holivuda je sebe ubacila kao žrtvu, i htela je da ima silovanja. Meni se javila da bismo sarađivali na predstavi, pa je prešla na drugu temu da pravi film o silovanju. Audio zapis je razgovor na tu temu, ali je ona ostavila samo reči koje će biti u filmu - tvrdi Lečić, a potom se nadovezao i šta je radio tog dana:

Foto: printscreen

Branislav Lečić negira silovanje

Ona je rekla da se to desilo 7. maja 2012. godine. Dokazano je da sam ja tada igrao predstavu. U 20h sam bio na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Policija je proverila sve. Posle te predstave sam otišao sam sa tadašnjom suprugom Ninom Radulović na njen nastup - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Danilo

09.11.2021 13:38

Samo hteo da joj ljubavno pomogne?

Vlada

09.11.2021 14:22

Leka zv, Lažov.

No

09.11.2021 16:53

Opet on objašnjava ili se pravda? Mnogo se uzmuvao, isključite ga malo!

Tosa

10.11.2021 07:53

Leko krvavi ti zubi