BRANISLAV LEČIĆ BEZ PARDONA O POLITIČKOJ SCENI U SRBIJI: Đilas je uništio je celu opoziciju, Lutovac je njegov stečajni upravnik u DS!

Autor: Republika

Vesti

09.11.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branislav Lečić ocenio je gostujući na TV Prva da su optužbe za silovanje koje je protiv njega podnela glumica Danijela Štajnfeld lansirane u trenutku kada se vodila borba za presto u Demokratskoj stranci.

Foto: printscreen

Branislav Lečić u studiju TV Prva

Hajka protiv njega, tvrdi Lečić, pokrenuta je kako bi bio izbačen iz politike.

On je optužio lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da je uništio opoziciju.

- Đilas je rasturio celu opoziciju. Svi opozicionari nestaju pred Đilasovom ambicijom, on umesto da ujedinjuje, on razjedinjuje - prokomentarisao je Lečić.

Iako se kandidovao za predsednika DS, Lečić tvrdi da nema nikakve političke ambicije.

- Interesuje me nešto mnogo bitnije, a to je da Srbija pronađe ravnotežu između svog demokratskog i nacionlnog osećanja - konstatovao je Lečić, a na dodatno pitanje da li to može da uradi Demokratska stranka s obzirom na to da po istraživanjima javnom mnjenja ima svega 0,2 odsto podrške građana, Lečić je odgovorio:

- Naravno da DS ne može da pređe cenzus, ne sa Đilasovim stečajnim upravnikom Zoranom Lutovcem. Ne sa Lutovcem koga Đilas drži pri nozi - podvukao je Lečić.

On je naveo da se cela afera sa Danijelom Štajnfeld pokrenuta kako bi se on diskreditovao i izbacio iz političkog života.

- Niko iz tih medija koji su pokrenuli hajku, Nove, N1, Danasa, niko me posle svega nije ni pozvao da se izvini - rekao je Lečić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading